Over ons  /  Nieuws  /  Evenementen  /  Vacatures  /  VCA**     NL Nederlands  FR French   EN English (UK)

Stretchfolie Testmodule

Onderbuikgevoel of harde meetwaardes?

De Tallpack Stretchfolie Testmodule is ontwikkeld om inzicht te geven in de werkelijke testmoduletoegevoegde waarde van stretchfolie onderbouwd met wetenschappelijk ontwikkelde meetwaar des. Bovendien is het een methode om op een betrouwbare manier kostenbesparingen te onderzoeken.
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van transport verpakkingen kunnen wij u laten zien welke stretchfolie voor welk doel het meest geschikt is. Deze jarenlange ervaring in combinatie met de nauwe samenwerking met de Universiteit van Leuven heeft geresulteerd in een stretchfolie testmodule waarmee bewezen kan worden bespaard en waarbij de klant minder risico op transportschade loopt.

Onderstaand vindt u de mogelijkheden van de testen met bijbehorende rapporten welke wij voor u kunnen genereren, vraag in een vrijblijvend gesprek met onze adviseur om een op maat gemaakte aanbieding.

Wij gaan altijd voor de juiste combinatie van folie en product. Door te blijven innoveren en de markt op de voet te volgen zijn wij in staat om voor u in kaart te brengen of de gekozen folie de beste is voor uw de toepassing. Daarmee garanderen wij de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Brochure Downloaden 

 

Stretchfolie Test Module Stappenplan

TP Stappenplan Stabiliteitstest