Over ons  /  Nieuws  /  Evenementen  /  Vacatures  /  VCA**     NL Nederlands  FR French   EN English (UK)

Omsnoeringsmachines

omsnoeringsmachines-categoryTallpack International is specialist in staalband- en kunststofbandomsnoeringsmachines met een breed scala aan handomsnoerings- of bundelapparaten en standaardomsnoeringsmachines of "op maat" gemaakte custom-made omsnoerings- of bundelmachines.

De omsnoeringsmachines worden gebruikt in vele sectoren, branches en industrieƫn, zoals warehousing en distributie, de metaal-, steen-, bouwstoffen-, hout-, papier-, karton-, grafische- en glasindustrie, etc.

De vertegenwoordigers geven graag een op ervaring gebaseerd advies aan u. Het doel van Tallpack International is te voldoen aan de wensen en eisen welke de klant stelt.
Op deze website komen de handapparaten of handomsnoeringssystemen voor kunststofband en staalband uitgebreid aan de orde. Maar uiteraard ook de standaardomsnoeringsmachines, welke worden beschreven op de pagina standaardomsnoeringsmachines. Custom-made omsnoeringsmachines worden uitgelicht op de pagina omsnoeringsmachines-op-maat. En dan zijn er natuurlijk de omsnoeringsaccessoires zoals afrollers, balancers, scharen en de strappingtruck/bundelkar.