Over ons  /  Nieuws  /  Evenementen  /  Vacatures  /  VCA**     NL Nederlands  FR French   EN English (UK)

Tallpack stelt u, per pallet, in staat de juiste verpakking te creëren.

Tallpack stelt u, per pallet, in staat de juiste verpakking te creëren.

 

EUMOS210308 palletstabiliteit zoom

De EUMOS richtlijn 40509 vormt de basis voor de correcte ladingszekering, waarbij een testobject na herhaaldelijke rembelasting niet een bepaalde mate van overhelling mag overschrijden. Het uitvoeren van een dergelijk onderzoek kan alleen met een speciale technische toepassing, die de veeleisende horizontale belastingen reproduceerbaar simuleert. Tallpack heeft hiervoor de ‘Stretchfolie Testmodule’ icm ‘Pallet stabiliteit paspoort’ ontwikkeld.

De Tallpack Stretchfolie Testmodule geeft inzicht in de werkelijke toegevoegde waarde van stretchfolie op de stabiliteit van de pallet. Het onderbouwd inzicht in de meest optimale verhouding tussen materiaalverbruik, stabiliteit en kosten per verpakte pallet.

Pallet Stabiliteit Paspoort

Dat maakt het tot de perfecte methode om op uiterst betrouwbare wijze de stabiliteit van verschillende palletverpakkingen met elkaar te vergelijken. U ziet welke folie uit het Tallstretch-assortiment het meest geschikt is voor uw lading. De meetresultaten worden vastgelegd in uw Pallet Stabiliteit Paspoort. Zo loopt u beduidend minder risico op transportschade én risico’s zijn aanzienlijk beter afgedekt.

 

Sustainability

Tallpack denkt met u mee vanuit de werkelijke behoefte voor uw verpakking. Wij hebben een compleet pakket aan sustainable materialen om uw verpakking stabiel, kosten efficiënt te maken en te voldoen aan de EU Plastic Pact (2025 --> 35% recycled materiaal in uw verpakking)

De Tallpack Stretchfolie Test bestaat uit de volgende stappen:

1.   

Inventarisatie

2.   

Testen & stabiliseren

3.   

Continueren met een periodieke stabiliteitstest

Pallet Stabiliteitstest Interactief