Over ons  /  Nieuws  /  Evenementen  /  Vacatures  /  VCA**     NL Nederlands  FR French   EN English (UK)

Tallpack International verpakt de gehele keten van voedingsmiddelen

Tallpack Int. heeft zich de laatste jaren ontwikkelt als dé leverancier voor industriële transportverpakkingsvraagstukken incl. service en onderhoud binnen de gehele keten van de voedingsmiddelenindustrie. 

Alleen als je alle verpakkingsmethodieken beheerst kun je het juiste advies geven, daar ligt dagelijks voor het Tallpack team de uitdaging. Elke branche en zo ook de voedselindustrie heeft specifieke transportverpakkingseisen, waarbij Tallpack Int. met (internationale) ervaring het aangewezen bedrijf is bij het oplossen van een verpakkingsvraagstuk binnen de Benelux.

verpakkingstechnieken binnen de keten voedingsmiddelen

Elke project kent een maatwerkoplossing, waarbij aan zeer uiteenlopende randvoorwaarden moet worden voldaan op het gebied van o.a. capaciteit, flexibiliteit, (voedsel)veiligheid, reiniging, integratie in het productieproces enz. .

De grote variëteit en vraagstelling vanuit de diverse branches en ketenpartners maakt Tallpack Int. tot een autonome, flexibele en oplossingsgerichte partner voor industriële transportverpakkingsvraagstukken. Tallpack Int. geeft een ongebonden verpakkingsadvies, aangezien zij alle verpakkingstechnieken in huis heeft van palletisers, rekhoesmachines, omsnoeringsmachines en (ring)wikkelaars, afzakinstallaties en de bijbehorende verpakkingsmaterialen zoals wikkelfolie, rekhoesfolie, antislipvellen (FSC), omsnoeringsband en beschermingsmaterialen. De standaard wikkelaars en handomsnoeringsapparaten zijn tevens uit voorraad leverbaar.   

Doordat Tallpack Int. binnen de gehele keten van voedingsmiddelenproducenten actief is hebben zij volledig inzicht in de verschillende verpakkingstechnieken binnen de voedingsmiddelenketen. Uiteraard wordt deze kennis binnen de keten gedeeld, zodat de samenwerking tussen de ketenpartners ook op verpakkingsgebied wordt geborgd.

Cost of ownership
De kosten van de verbruiksmaterialen liggen regelmatig na een paar jaar hoger dan de initiële investering. Hiermee is het van financieel belang om integraal de juiste methodiek te kiezen en niet enkel te focussen op de initiële investering van de verpakkingslijn.

Investeer in uw verpakkingsproces middels Tallpack -Lease
Behoudt uw liquiditeit en investeer in uw industriële verpakkingsproces met onze leasemogelijkheden voor bedragen tussen €5.000 en €1.000.000 en profiteer van de momenteel zeer lage rente bij leasing.

Certificeringen
De implementatie van ons kwaliteitssysteem, dat voldoet aan de eisen van de ISO 9001-norm, BRC IoP -norm, FSC-richtlijnen, VCA**-checklijst zorgt ervoor dat wij onze klanten nog beter kunnen bedienen dan de dag ervoor en dat zij succesvol in de markt kunnen opereren. Het succes van onze klant is immers onze uitdaging.

Ons team van ruim 50 medewerkers staat dagelijks voor u klaar. Indien u meer informatie wenst dan horen wij dat graag.