Over ons  /  Nieuws  /  Evenementen  /  Vacatures  /  VCA**     NL Nederlands  FR French   EN English (UK)

Bespaar en verduurzaam op verpakkingsmaterialen

Met onze Pallet Stabiliteits Test hebben we optimale wikkelprogramma’s gedefinieerd voor de automatische verwerking van zowel blok- als europallets. Deze test geeft een transparant en onderbouwd advies voor aantal wikkelingen zonder concessies aan de palletstabiliteit. Geeft bovendien een doorkijk op gegarandeerde kostenbesparing en draagt bij aan de milieu-footprint van uw bedrijf.     

 

Brochure Downloaden / Video bekijken / Direct aanmelden voor GRATIS Pallet Stabiliteits Test

Voucher Pallet Stabiliteits Test t.w.v. € 650,- voor een directe besparing en verduurzaming verpakkingsmaterialen.

               

 Stretchfolie Test Module Step by Step

 

Lees meer...

Palletisers - palletiseersystemen

Palletisers - palletiseersystemen

Stabiel en veilig transporteren begint met goed palletiseren. Tallpack International heeft daarom betrouwbare palletiseersystemen, met eigen specialismen op het gebied van capaciteit en productvormhandling: een robotsysteem en een lagen- of schuifplaatpalletiser.

Momenteel zijn we 6 palletisers aan het installeren op deze locatie. SAT staat gepland.

 

Endupack bouwt nieuwe fabriek

Sinds medio 2018 versterkt Endupack, als onderdeel de Tallgroup, en beide partijen hebben de lange relatie verder uitgebouwd tot een hechte samenwerking. Door het succes van het product in de markt en de toenemende vraag naar producten voor pallet stabiliteit is de bouw van een nieuwe fabriek in Frankrijk noodzakelijk.

Afb Nieuwbouw Endupack          Endupack Logo QUADRI          Tallgroup logo

Lees meer...

Kingsize wikkelaars in modulaire palletwikkellijn

Tallpack International realiseert op één van de meest moderne vleesverwerkingslocaties van Europa in Nederland, een complete verpakkingslijn voor het wikkelen en omsnoeren van zeer hoge pallets, uitgevoerd met twee Kingsize Draaiarm-wikkelaars TW2202-AE, een verticale omsnoeringsmachine voorzien van rollenbanen en veiligheidshekwerken.

20200624 PB Kingsize TW2202 AE afb web

Lees meer...

Modulaire pallet-wikkellijn 100% DUTCH MADE

Tallwrapper 2202 modulaire verpakkingslijn is volledig Dutch-made. Op onze productielocatie hier in Nederland kunnen we snel en klantspecifieke aanpassingen flexibel doorvoeren.

IMG 20171213 152135 smal

Lees meer...