Over ons  /  Nieuws  /  Evenementen  /  Vacatures  /  VCA**     NL Nederlands  FR French   EN English (UK)

Tallpack stelt u, per pallet, in staat de juiste verpakking te creëren.

Tallpack stelt u, per pallet, in staat de juiste verpakking te creëren.

 

EUMOS210308 palletstabiliteit zoom

De EUMOS richtlijn 40509 vormt de basis voor de correcte ladingszekering, waarbij een testobject na herhaaldelijke rembelasting niet een bepaalde mate van overhelling mag overschrijden. Het uitvoeren van een dergelijk onderzoek kan alleen met een speciale technische toepassing, die de veeleisende horizontale belastingen reproduceerbaar simuleert. Tallpack heeft hiervoor de ‘Stretchfolie Testmodule’ icm ‘Pallet stabiliteit paspoort’ ontwikkeld.

De Tallpack Stretchfolie Testmodule geeft inzicht in de werkelijke toegevoegde waarde van stretchfolie op de stabiliteit van de pallet. Het onderbouwd inzicht in de meest optimale verhouding tussen materiaalverbruik, stabiliteit en kosten per verpakte pallet.

Lees meer...

Tallpack Belgium is verhuisd naar Rijkevorsel.

Tallpack Belgium is verhuisd van Oevel-Westerlo naar Rijkevorsel. Op deze locatie hebben we een fijne kantoorruimte, showroom, magazijn en werkplaats tot onze beschiukking. Onze service verlening kan op deze manier beter worden georganiseeerd. 

Tallpack International verpakt de gehele keten van voedingsmiddelen

Tallpack Int. heeft zich de laatste jaren ontwikkelt als dé leverancier voor industriële transportverpakkingsvraagstukken incl. service en onderhoud binnen de gehele keten van de voedingsmiddelenindustrie. 

Alleen als je alle verpakkingsmethodieken beheerst kun je het juiste advies geven, daar ligt dagelijks voor het Tallpack team de uitdaging. Elke branche en zo ook de voedselindustrie heeft specifieke transportverpakkingseisen, waarbij Tallpack Int. met (internationale) ervaring het aangewezen bedrijf is bij het oplossen van een verpakkingsvraagstuk binnen de Benelux.

verpakkingstechnieken binnen de keten voedingsmiddelen

Lees meer...

Tallpack International is FSC gecertificeerd

Tallpack International is FSC® gecertificeerd voor de handel- en verwerking van papier, karton en verpakkingspapier. Daarmee zijn wij onderdeel van de Chain of Custody.

Hubert H. Verheul, directeur van Tallpack Int, is ontzettend trots op dit resultaat:
“Om er zeker van te zijn dat papier & karton met het FSC® keurmerk daadwerkelijk uit een verantwoord beheerd bos komt, moeten alle schakels in de keten worden gecertificeerd. Met onze certificering is de keten rond. Hierdoor krijgt de transportverpakking voor onze klanten direct een groene meerwaarde voor de eindgebruikers”.   

Een echt teamresultaat waar iedereen binnen Tallpack Int. een belangrijk steentje aan heeft bijgedragen.

Lees meer...

Bespaar en verduurzaam op verpakkingsmaterialen

Met onze Pallet Stabiliteits Test hebben we optimale wikkelprogramma’s gedefinieerd voor de automatische verwerking van zowel blok- als europallets. Deze test geeft een transparant en onderbouwd advies voor aantal wikkelingen zonder concessies aan de palletstabiliteit. Geeft bovendien een doorkijk op gegarandeerde kostenbesparing en draagt bij aan de milieu-footprint van uw bedrijf.     

 

Brochure Downloaden / Video bekijken / Direct aanmelden voor GRATIS Pallet Stabiliteits Test

Voucher Pallet Stabiliteits Test t.w.v. € 650,- voor een directe besparing en verduurzaming verpakkingsmaterialen.

               

 Stretchfolie Test Module Step by Step

 

Lees meer...