Over ons  /  Nieuws  /  Evenementen  /  Vacatures  /  VCA**     NL Nederlands  FR French   EN English (UK)

Integrale Tallpack-oplossing in Atex-omgeving

Een complexe uitdaging bestaande uit twee typen afzakmachines in een Atex-omgeving1: voor Bigbags en voor 25kg zakgoed.

Maar door de gezamenlijke inspanningen van de engineers van leveranciers en Tallpack, hebben we alle wensen van de klant kunnen realiseren.

WIN 20180513 155115

Lees meer...

Bezoek ons op de EMPACK in Den Bosch 08-09 sep. 2021

2021 Empack emailhandtekening

U bent van harte welkom op onze stand 1.D106.

We kijken uit naar uw komst op onze stand 1.D106.
Er zijn aanvullende Corona-eisen gesteld voor een bezoek aan de Empack, zoals verplicht registreren en een Corona check middels bv. QR code.

Tallwrapper armwikkelaar 4-koloms dutch made

Succesvolle FAT voor een Tallwrapper armwikkelaar in klant specifieke uitvoering ontworpen en gebouwd.
Bij deze internationale logistieke dienstverlener worden pallets gewikkeld met zeer uiteenlopende hoogte- en breedtematen.

De Tallwrappers worden in eigen beheer van Tallpack, in Nederland, geproduceerd en klantspecifieke wensen pakken we dan ook direct op. Voor deze uitvoering is het standaard zo aangepast, dat de gewenste palletmaatvoeringen en snelheid van wikkelen worden gerealiseerd. Een veilig en schadevrij (intern) transport is ook bij deze klant geborgd tegen de meest optimale kostprijs per verpakte pallet.   

210823 ViaEurope               eumosDutch made

Palletiser: boven bestaande verpakkingslijn

We zijn bijzonder trots om verpakkingspartner van Globemilk te zijn. Succesvolle implementatie van een palletiser op een klein vloeroppervlakte boven de bestaande verpakkingslijn. 

 

 

Casepacker verpakkingslijn incl. palletiser modulair opgebouwd

Lavena benaderde Tallpack Bulgaria voor een industriële verpakkingsoplossing ten behoeve van hun volautomatische productielijnen voor vochtige babydoekjes.

Tot dusver werden de losse pakjes handmatig in doosjes gepakt en vervolgens handmatig gepalletiseerd. Om aan de blijvend stijgende vraag te kunnen voldoen was een uitbreiding van het productieproces naar 7 lijnen noodzakelijk en de productiesnelheid per lijn moest omhoog.

Maar hoe sluit je daar een volautomatisch verpakkingsproces op aan, aangezien er gedurende de dag geschakeld wordt tussen deze productielijnen en de “handjes” de snelheid niet meer aankunnen.

Lees meer...