Over ons  /  Nieuws  /  Evenementen  /  Vacatures  /  VCA**     NL Nederlands  FR French   EN English (UK)

Intern pallettransport voor pallets met flessen van glas

Bij een producent van glazen flessen staat het interne transport letterlijk en figuurlijk op scherp.

Gestapelde blok-pallets met glazen flessen, voorzien van kunststof tussenlegplaten, worden verplaatst van de stapelpositie naar de krimpfolie-verpakkingsstraat over een afstand van circa 20 meter.

Lees meer...

Grip Fix®-antislipmiddel geeft optimale palletstabilisatie en beschermt het milieu

De oplossing voor een maximale palletstabiliteit is het toepassen van Grip Fix® antislipmiddel. Grip Fix® antislipmiddel is een verdikte vloeistof geproduceerd op waterbasis en vrij van chemische oplosmiddelen. De verdikte vloeistof kan niet alleen worden gebruikt op papieren zakken, polyethyleen zakken (PE) en polypropyleen geweven zakken (PP), maar ook op dozen en trays.

BAG FIX ESP combi1

 

 

 

 

 
   
   
   
   

Lees meer...

Duurzaamheid

Onze Industriële Verpakkingsoplossingen bieden u de mogelijkheid tot het maken van eigen keuzes met betrekking tot uw milieu-footprint.

Met toepassing van onze verpakkingsmaterialen ‘Tallstretchfolie’, ‘Tallstrap omsnoeringsband’, ‘Grip Sheet’ en ‘Bag Fix’ kunt u versneld invulling geven aan uw verduurzaming, zonder concessies te doen aan de palletstabiliteit.

Lees meer...

Modulaire pallet-wikkellijnen voor logistieke dienstverleners

Onlangs is er door een logistiek dienstverlener in Fast Moving Consumer Products gekozen voor meerdere opties bij de modulaire pallet-wikkellijn: verlengde kolomhoogte, verhoogde capaciteit aantal pallets per uur, verhoogde baantransportsnelheid, slede onder knip-sealunit in verband met diverse palletbreedtes en uitvoering in huisstijlkleuren.

Bij meerdere logistieke dienstverleners hebben we middels opties, waaronder extra transportbanen en een labelprinter, de modulaire pallet-wikkellijn klant specifiek geleverd. De modulaire pallet-wikkellijn is interessant voor vrijwel ieder autonoom verpakkingsproces.

Het voordeel van een modulaire lijn is dat het kan meegroeien met de logistieke wensen en capaciteit. Logistieke processen zijn sterk aan verandering onderhevig door bijv. WMS-systemen, wijzigingen in het ketenproces en capaciteitsplanning. Onze modulaire pallet-wikkellijnen zijn indien gewenst uit te breiden of aan te passen aan nieuwe situaties in het logistieke proces.

Het dichte Tallpack netwerk van modulaire pallet-wikkellijnen in de BeNeLux heeft als voordeel dat er eenvoudig valt te plannen om deze modulaire pallet-wikkellijn in de praktijk te zien.

 

  20200116 Foto modulaire pallet wikkellijn copy

FD Gazelle 2019

FD Gazellen 2019 1Tallpack International behoort tot het rijtje van snelst groeiende bedrijven van Nederland. We zijn FD Gazelle 2019!

՝Dit is fantastisch nieuws voor Tallpack International. Twintig jaar geleden zijn we gestart vanuit een jongensdroom en consequent blijven vasthouden aan onze kwaliteitstandaard, service performance en klanttevredenheid. Op basis van deze kernwaarden en onze transparante werkwijze hebben we veel goede referenties kunnen opbouwen om bestaande en nieuwe relaties blijvend aan ons te binden’.  

Hubert H. Verheul, General Manager Tallpack International 

 

  

 Groepsfot

 

Lees meer...